Facebook

Megosztás

Kapcsolat

Bemutató raktárunk: 

1116 Budapest, Fehérvári út 263. (a villamos remíz utáni fém raktárcsarnok. Villamos síneken áthajtva a telephely megkerülése után megtalálható a csarnok bejárata.)

telefon: 20/662-82-30

Üzemeltető:
TOTEXT Bt.
1116 Budapest, Fehérvári út 83.

Adószám: 
28386593-2-43

E-mail: kajakbolt@gmail.com

Nyitvatartás:
Rugalmas nyitvatartás az Ön igényéhez igazodva. 

Időpont egyeztetés szükséges. 

Vásárlás, kiszállítás

Az év minden szakában jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, tehát akár azonnal átveheti a kiszemelt hajót, amelyet személyesen átvehet nálunk, vagy kiszállítjük Önhöz. 

Honlapunk nem úgy működik mint egy szokásos kosaras webáruház, mert nem szokványos műszaki cikkekről van szó, hanem igen méretes sportcikkekről, amelyeket sokan meg akarnak tekinteni mielőtt megrendelnék. Ezért arra kérjük Önöket hogy telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot hogy tájékoztatást adjunk az elérhető színekről, hajótípusokról. Telefonon rendelésüket is leadhatják, vagy emailen (kajakbolt@gmail.com) és egyeztetünk a szállításról, mi visszük, vagy Ön jön a hajóért.  Fizetés történhet készpénben, átutalással illetve bankkártyával az üzletünkben.

Kiszállítás: 

Mivel sokan kérik a házhozszállítást, bevezettük a kiszállítás szolgáltatást. 

Amennyiben a kiválasztott és megvásárolt hajót idő vagy szállítóeszköz hiányában nincs módjuk a raktárunkban átvenni, a mielőbbi hozzájutás érdekében kiszállítjuk Önöknek haza, vagy a vízpartra, vagy a vízre..

Szállítás költsége a távolság ismeretében változik, erre vonatkozóan személyesen adunk információt és árat. 

Hívjon bennünket.. 20/662-82-30