Bemutatkozunk

A horgászkajak mint sporteszköz külföldön, vízekben gazdag országokban már szinte családtagnak számít, hiszen nem csak horgászkajakként, hanem a vizi túrázás eszközeként is nagyon bevált. A család nyaralási kellékeként, könnyedén elfér a csomagtartón, és a horgászkajak viszonylag nagy teherbírásának köszönhetően, akár egy felnőtt+gyerek utaztatására is alkalmas.

Kajakjaink a GOBO Kayaks  termékei, mely gyárnak a hazai képviseletét látjuk el.  A hajóépítő üzem mérnökei folyamatosan állnak elő újabb és újabb modellekkel, illetve a fejlesztésekre is nagy hangsúlyt fektetnek amely a régebbi típusokat illeti. A horgászkajak igen fontos tulajdonsága a megfelelő teherbírás. Mindnyájan tudjuk hogy a felszerelés sokszor nem csak terjedelemben, de súlyban is igen tekintélyes kelléke a horgászatnak. Ezért más gyártókkal ellentétben, ahol a horgászkajak max 90 kg bír el, a hajóink 150 kg teherbírástól indulnak. 

Hajóinkat a bizalom erősíteséknt CE minősítéssel látták el a gyártók. Biztosan mondhatjuk, hogy közelebbről megnézve, beleülve, felemelve Önök is meggyőződhetenek arról, hogy minőségekben és kivitelben a legmagassabb színvonalat képviselik hajóink. 

 

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjanak minket bizalommal vagy írjanak nekünk elérhetőségeinken!
Rendeljenek emailben vagy telefonon, vagy látogassanak el személyesen üzletünkbe, ahol személyesen is meggyőződhetnek hajóink kitűnő minőségéről!

Jó böngészést kívánunk és várjuk Önöket kajakboltunkban..

2013 óta foglalkozunk a GOBO kajakok hazai értékesítésével. Ez idő alatt már több száz Gobo horgász és túra kajak talált magyarországi gazdára, és elmondhatjuk hogy az eddig eltelt időben egyetlen hajót sem kellett garanciális problémák miatt javítani, vagy kicserélni. Jómagam gyakran használom immár 8 éves TIRA kajakomat tavasztól őszig, de télen is párszor a ha jobb idő van. Kipróbáltam tengeren is, a Dunán és a Balatonon is, és soha nem volt semmi problémám a hajó minőségével, sőt a 8 év alatt az eredeti gyári színe is megmaradt. 

Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre a 20/662-82-30 mobilon vagy az kajakbolt@gmail.com email címen. 

Tóth István 

kajakbolt.hu